Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (2024)

Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

1.387 volgers

  • Deze bijdrage melden

Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen introduceren aan interessante nieuwe relaties én elkaar zelfs als klant mogen helpen... maar toch is het leuk om onze samenwerking aan te kondigen en zo af en toe eens iemand in het zonnetje te zetten 😉 Onze samenwerking is ontstaan uit een kennismaking via LinkedIN, waarbij Melvin Traets en Kelly Braat samen hebben afgesproken om eens te bekijken waarin Magistiek en Quick Rentals Heftrucks Oosterhout elkaar kunnen versterken. Daar waren we al heel snel achter.. M@gistiek is namelijk dé specialist op het gebied van magazijninrichting en dat was het enige waar wij, op dat moment, nog niet zoveel in deden. Daarbij sluiten de normen en waarden van M@gistiek naadloos aan op die van ons, leveren zij dezelfde snelle service en hebben ze een no-nonsense instelling... houden we van!In het kader van "schoenmaker, blijf bij je leest" hebben we toen besloten wat meer te gaan samenwerken. Inmiddels een aantal jaren verder kunnen we dan ook wel zeggen dat de samenwerking een succes is 😁 Daarom gaan wij Quick Rentals Heftrucks Oosterhout in samenwerking met Magistiek een aantal producten toevoegen aan ons assortiment. Denk aan stelling pakketten, waarbij de montage is inbegrepen, óf aan reparaties aan je bestaande magazijninrichtingen... alles is mogelijk!Houd ons dus goed in de gaten en als je meer informatie wilt... we zijn altijd in de buurt!Fijne werkdag en geniet van het mooie weekend dat eraan zit te komen!

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (2)

11

3 commentaren

Interessant Commentaar

Rene de Regt

Hout gestookte Real American BBQ catering voor bedrijf en particulier!

1 mnd

  • Dit commentaar rapporteren

Gefeliciteerd met jullie SAMENwerking Melvin Traets en Kelly Braat 👍Alleen zijn we een druppel, samen zijn we de oceaan 💪💪💪

Interessant Reactie

3 reacties 4 reacties

Kelly Braat

Specialist in opslagefficiëntie. Met als oplossing een breed scala aan magazijnsystemen. O.a. Palletstellingen , inrijstellingen , draagarmstellingen , bandenstellingen, legbordstellingen en verdiepingvloeren.

4 w

  • Dit commentaar rapporteren

Heel blij met deze zakelijke relatie wat als een vriendschap voelt ! Nu alles eraan doen omdat zo te houden ! Ps mooie aankondiging Melvin. Eigenlijk hoeven we niet veel bijzonders te doen, gewoon ons zelf blijven. 😊😅😇Nu alle aandacht en energie in het voorbereiden van de artikelen/diensten voor de webshop.

Interessant Reactie

3 reacties 4 reacties

John Van Heiningen

★ Dangerous Goods Opleidingen ★ Aircargo Security Opleidingen ★ CBTA ★ E-erkenning ★ Gevaarlijke Stoffen Specialist ★ Netwerker en verbinder ★Ook wel bekend als ''Die man van LinkedIn'' ★

1 mnd

  • Dit commentaar rapporteren
Interessant Reactie

2 reacties 3 reacties

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

Meer relevante bijdragen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Investeren in de kennis van je monteurs óf toch maar een nieuwe heftruck verkopen?Vorige week mochten wij weer een nieuwe klant inschrijven waarbij maar weer blijkt hoe belangrijk (de kwaliteit van) service en snelheid is.Onze monteurs weten als geen ander dat onze klanten bouwen op hen zoals je vertrouwt op een dokter als je pijn hebt, een tandarts als je kiespijn hebt, etc. Dus is het extreem belangrijk dat, HET JUISTE, advies gegeven word.In dit geval was een monteur van een ander bedrijf bij deze klant geweest en heeft hen verteld dat hun heftruck niet meer (rendabel) te repareren was, denk hierbij aan een reparatie van duizenden euro's. Dat is natuurlijk vervelend maar ze hebben direct een nieuwe aangeboden. De klant zit hier in de buurt maar door hun jarenlange relatie hebben ze niet eerder overwogen een ander bedrijf te contacteren.Zij hebben ons toen wél gebeld, met de vraag of wij een stapelaar konden leveren. Melvin Traets is toen naar de klant gegaan om de wensen en eisen van de klant te bespreken én de locatie te bekijken.Bij aankomst leek het probleem aan hun huidige heftruck eigenlijk niet zo heftig te zijn.. natuurlijk verkopen wij graag machines maar als je heel erg hard roept dat je GOEDE service levert en eerlijk bent... dan moet je dat natuurlijk ook waarmaken.Lang verhaal kort: Geen stapelaar verkocht maar de machine rijd weer vrolijk rond, totale kosten: €329,93 én een zeer tevreden nieuwe klant.Dat is nét iets goedkoper dan een nieuwe heftruck 😉 Investeren in de kennis en kunde van de monteurs is belangrijker dan veel verkopen,

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (9)

    8

    4 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Nooit meer kannen op hoogte zetten, nooit meer zware kannen moeten tillen en toch je batterijen altijd kunnen vullen met gedemineraliseerd water?De vultrolley bied uitkomst!Beschikbaar in zowel 20L als 60L, voorzien van een oplaadbare batterij en uiteraard een autofill snelkoppeling.De ingebouwde pomp levert voldoende druk voor het vullen van de tractiebatterij en dus is de zwaartekracht niet meer nodig.. althans, voor dit klusje 😉 Uit voorraad leverbaar en zowel direct te bestellen als via onze webshop!

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (12)
    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (13)

    8

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Tegengas!Toen vorige week, tussen neus en lippen door, thuis ter sprake kwam dat “junior” de toekomstig directeur is van Quick Rentals Heftrucks Oosterhout, kreeg Melvin Traets even behoorlijk wat tegengas van 2 vrouwelijke aanwezigen 😉 Dat kon dus vorige week maar 1 ding betekenen, vóór schooltijd een vergadering inlassen op onze vestiging aan de Everdenberg in Oosterhout.Zo gezegd, zo gedaan en het was een verhitte strijd waarbij er veel ter tafel is gekomen!Hoewel het overgrote deel wat ter tafel kwam, drinkwater was, hebben we toch een uitslag; Mike mag de directeur worden! Die heftrucks krijg je toch wel erg vieze handen van en het is zo vroeg in de ochtend toch nog wel erg koud.De dames moeten nog even denken over welke functie zij willen gaan bekleden 😉

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (16)

    5

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Eenmalige kortingsactie!De nieuwste en beste attachments, leverbaar af vestiging Oosterhout tegen zeer scherpe prijzen en hoge kortingen (tot wel 40%!).In verband met een switch in voorraad met nieuwe(re) modellen, hebben wij nog een aantal vorkverstellers/sideshifts en rotators liggen, die met hoge kortingen de deur uit mogen.Inclusief montage? Geen probleem.. neem even contact met ons op!Op=Op, dus zolang de voorraad strekt.

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (19)

    6

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Antwoord op de meest voorkomende vraag in onze branche.... Is een heftruckcertificaat verplicht?Het simpele antwoord op deze vraag is: NEE.Er is geen wetgeving die zegt dat een certificaat verplicht is en dus ook geen wetgeving die bepaalt wat een cursus, examen óf certificaat moet inhouden.Echter zal bij een ongeval, schade, etc. altijd gekeken worden naar de kennis en kunde van de bestuurder. De overheid eist wél dat;- De bestuurder tenminste 16 jaar oud is- De gebruiker bekend en vertrouwd is met de bediening van de apparatuur- De gebruiker bekend is met het bedrijfsreglement- De werkgever de gebruiker grondig instrueert / laat instruerenSamengevat mag je dus rijden zonder ("Officieel") certificaat, mits de werkgever grondige (aantoonbare!) instructies heeft gegeven én de verantwoordelijkheid hiervoor draagt. Als werkgever moet je dus de inhoud van de cursus, de deelname van de gebruikers vastleggen en zorgen dat er genoeg kennis en kunde in huis is om in deze cursus te voorzien.Is dat verstandig? Meestal niet... de kennis is vrijwel nooit vergelijkbaar met die van een vakbekwame instructeur, daarnaast is er vaak geen tijd om iemand deugdelijk in te werken, laat staan op te leiden!De oplossing? Wij werken samen met Verboon Wegwijze Opleiders die hierin ons en onze klanten ontzorgd. Volledig geregeld, volledig ontzorgd en direct gekwalificeerd personeel.

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (23)

    7

    1 commentaar

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Er is in Nederland een zééééér populaire organisatie... Althans, zij krijgen enorm veel 💰 binnen dus dat moet wel populair zijn 😉 Nu zijn wij niet per sé fan... maar met 1 ding zijn we het wel eens: "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker"!Daarom voegen wij steeds meer artikelen toe aan onze webshop, zo hebben we nu een aantal onderdelen toegevoegd met de mogelijkheid te kiezen "inclusief montage". De komende tijd zullen hier artikelen aan toegevoegd worden op verzoek van klanten dus als je iets te binnen schiet... laat het ons weten! 💡 Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk en daarom bouwen we ook elke dag weer verder aan onze dienstverlening, in dit geval dus de webshop. Gemak ervaren? Bezoek de webshop, plaats je bestelling of vraag je offerte aan, binnen een uur heb je een reactie of plannen wij de montage/levering met je in.De kracht om te presteren, de service die je vertrouwt! Your logistic solution.

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (26)

    9

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Weg is weg..!Wees erbij voor het te laat is en profiteer. Deze kans komt niet snel meer voorbij 😉

    9

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Momenteel worden er veel aanvragen gedaan via de mail 📩 , telefonisch 📞 en WhatsApp 📱 , maar wisten jullie al dat veel van onze producten ook in onze webshop te vinden zijn? 🆕 Omdat wij het leuk vinden dat de webshop steeds meer bezoekers trekt, hebben we daarom weer een actie op touw gezet, waarbij je Franco levering krijgt van een Quicklift handpalletwagen. "als je die eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders!" Aldus mascotte "(sky)Jack" 😉 Neem snel een kijkje en bestel, de actie gaat later vandaag live maar wij laten hem vast ingaan voor onze klanten.

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (31)

    8

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

  • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout

    1.387 volgers

    • Deze bijdrage melden

    Gisteren was Melvin Traets jarig 🎉 , allereerst iedereen bedankt voor het overweldigend aantal berichten via LinkedIn, WhatsApp, enzovoorts! 💌 Maar wie jarig is... trakteert 🎁 ! En samen met Lifty de mascotte hebben wij daarom een leuke actie bedacht. De eerste 5 huurovereenkomsten van 36 maanden of langer, ontvangen een gratis Heli 1.500kg Lithium-Ion palletwagen! 🎁 🎉 🎈 Wat moet je doen: Neem contact met ons op en/of vraag je offerte aan, vermeld bij je aanvraag: "Verjaardagsactie LinkedIn" en dezelfde dag heb je een offerte in je mailbox!Wees er snel bij, op is op en om de actie exclusief te houden, stopt deze dan ook écht na 5 stuks. Werkze allemaal, de laatste loodjes van de maandag !

    • Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (34)

    9

    6 commentaren

    Interessant Commentaar

    Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen

Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (37)

Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (38)

1.387 volgers

Profiel weergeven

Volgen

Meer van deze auteur

  • 4 vragen beantwoord over full-service Quick Rentals Heftrucks Oosterhout 9 mnd
  • Nieuwe voorraad, over onze overige diensten en meer! Quick Rentals Heftrucks Oosterhout 9 mnd
  • Nieuws, nieuwtjes en nieuw personeel! Quick Rentals Heftrucks Oosterhout 10 mnd
Quick Rentals Heftrucks Oosterhout op LinkedIn: Inmiddels hebben we samen al een aantal projecten mogen doen, elkaar mogen… (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6655

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.