Disney x Fortnite: alles wat we weten (2024)

The Walt Disney Company heeft officieel de contouren geschetst voor een contract dat zijn plaats in de game van Epic Games zal verstevigen. Fortnitevoor de nabije toekomst. Dat klopt, Mickey Mouse en de andere geliefde mensen van Disney-Pixar, Marvel en Star Wars zijn dat welallentoetreden tot de miljardenfranchise, wat betekent dat er een hele hoop nieuwe inhoud in het verschiet ligt voor de 100 miljoen actieve leden en er komen er nog steeds bij.

“Naast dat het een game-ervaring van wereldklasse is en ermee samenwerkt Fortnitezal het nieuwe persistente universum een ​​veelheid aan mogelijkheden bieden voor consumenten om te spelen, kijken, winkelen en zich bezig te houden met inhoud, personages en verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar en meer”, schreef Disney in een recent persbericht. “Spelers, gamers en fans zullen hun eigen verhalen en ervaringen kunnen creëren, hun fandom op een duidelijke Disney-manier kunnen uiten en inhoud met elkaar kunnen delen op manieren die zij leuk vinden. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Unreal Engine.”

Wat weten we nog meer over de aanstaande samenwerking van Epic Games met Walt Disney? Nou, als je geïnteresseerd bent om er alles over te weten te komen, lees dan zeker verder. Hier is alles wat we u kunnen vertellen over de toekomst vanFortniteen de hernieuwde relatie met The Walt Disney Company.

Wat is Disney x Fortnite?

Een nieuw universum creëren ✨@Disney x Epische spellenhttps://t.co/gTwt5e3dpz pic.twitter.com/iPC0T2FlzU

- Fortnite (@FortniteGame) 7 februari 2024

Disney sluit zich officieel aan bij Epic Games' Fortniteom gloednieuwe verhalen en ervaringen te leveren die de gemeenschap kan absorberen en op maat kan maken. Met andere woorden, de twee teams zullen samenwerken om “een persistent, open en interoperabel ecosysteem op te bouwen dat de Disney- en Fortnite communities. "

“Disney was een van de eerste bedrijven die geloofde in het potentieel om hun werelden samen te brengen met die van ons Fortnite, en ze gebruiken Unreal Engine in hun hele portfolio”, zegt Tim Sweeney, CEO en oprichter van Epic Games. “Nu werken we samen aan iets geheel nieuws om een ​​persistent, open en interoperabel ecosysteem op te bouwen dat de Disney- en Fortnite communities. "

“Dit zal ons in staat stellen onze ongelooflijke verzameling verhalen en ervaringen uit het hele bedrijf samen te brengen voor een breed publiek op manieren waar we voorheen alleen maar van gedroomd hebben”, aldus Josh D'Amaro, voorzitter van Disney Experiences. “De toonaangevende technologie van Epic Games en Fortnite's Een open ecosysteem zal ons helpen consumenten te bereiken waar ze zich bevinden, zodat ze met Disney kunnen communiceren op de manier die voor hen het meest relevant is.”

Verhaal

The Walt Disney Company belooft een breed scala aan games, verzamelobjecten en ervaringen te leveren vanuit de wereld vanFortnite– een zet die zijn positie als een van de grootste medewerkers in de lange en gezonde heerschappij van de game als een van de meest succesvolle gamefranchises die er bestaan, zal versterken.

“Onze opwindende nieuwe relatie met Epic Games zal de geliefde merken en franchises van Disney samenbrengen met de enorm populaire Fortnite in een transformerend nieuw games- en entertainmentuniversum”, aldus Robert A. Iger, Chief Executive Officer van The Walt Disney Company. “Dit markeert Disney's grootste entree ooit in de wereld van games en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor groei en expansie. We kunnen niet wachten tot fans de Disney-verhalen en werelden waar ze van houden op baanbrekende nieuwe manieren kunnen ervaren.”

Gameplay

Er is nog steeds veel dat we niet weten over de samenwerking, laat staan ​​de gameplay-elementen en geselecteerde werelden. Dat gezegd hebbende, weten we wel dat Disney zijn eigen universum binnen de Disneyland-universiteit zal krijgenFortniteinfrastructuur, wat betekent dat er voldoende ruimte zal zijn om de komende maanden, en misschien zelfs jaren, te groeien en uit te breiden naar andere IP's.

Ontwikkeling

Epic Games plaagde eerder deze week aanvankelijk de contouren van de aanstaande samenwerking met The Walt Disney Company, waarna deFortniteontwikkelaar plaatste een korte trailer waarin verschillende van de nieuwe biomen worden getoond die een belang zullen hebben in de veelgeprezen infrastructuur van de franchise. Volgens een persbericht van Disney wil de mediagigant maar liefst 1.5 miljard dollar investeren om een ​​aandelenbelang in Epic Games te verwerven.

“The Walt Disney Company en Epic Games zullen samenwerken aan een geheel nieuw games- en entertainmentuniversum dat het bereik van geliefde Disney-verhalen en -ervaringen verder zal vergroten”, aldus het persbericht. “Disney zal naast het meerjarige project ook $1.5 miljard investeren om een ​​aandelenbelang in Epic Games te verwerven. De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief goedkeuringen van regelgevende instanties.”

aanhangwagen

Disney x epische spellen

Ondanks het gebrek aan gameplaybeelden rond de aanstaande samenwerking, doet Epic Games dat welminstenshebben wat beeldmateriaal om enkele van de gebieden en personages te laten zien die we in toekomstige uitbreidingen zullen zien. Je kunt de eerste aankondigingstrailer bekijken in de video die hierboven is ingesloten.

Releasedatum, platforms en edities

Op het moment dat we dit schrijven hebben we geen concrete releasedatum voor de integratie van DisneyFortnite.Als we echter uitgaan van de sneak preview die Epic Games eerder deze week plaagde, kunnen we verwachten dat The Walt Disney Company binnenkort volledig in het kernframework zal worden geïmplementeerd.. 'Hoe snel het zal zijn, nogal vervelend, is nog steeds een beetje een mysterie. Dat gezegd hebbende, als we er een speld in zouden moeten steken, zouden we op zijn vroegst de voorkeur geven aan een release in het vierde kwartaal van 4. Citeer ons daar echter niet over.

Het goede nieuws is,Fortniteis en zal voor altijd beschikbaar zijn op alle grote platforms, wat betekent dat je toegang hebt tot veel van de aankomende content op Xbox, PlayStation, Switch, en PC.

Wil je op de hoogte blijven van de aanstaande samenwerking van Epic Games met The Walt Disney Company? Als dat zo is, neem dan contact op met de mensen van EG voor de laatste updates via hun officiële sociale account hier. Als er iets verandert voorafgaand aan de wereldwijde release, zullen we u zeker informeren over alle belangrijke details hier op gaming.net.

Dus, wat is jouw mening? Ga jij weer inklokken? Fortniteterwijl het zich voorbereidt op de introductie van zijn Disney-Pixar-extensie? Laat ons uw mening weten op onze socials hier.

Disney x Fortnite: alles wat we weten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6063

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.